Zorgmedewerkers gezonder na goede dialoog, aldus Ipse de Bruggen en Stichting IZZ

Als zorgmedewerkers meer met elkaar praten verbetert hun gezondheid. Na jaren van wetenschappelijk onderzoek is nu aangetoond dat het verbeteren van het organisatieklimaat leidt tot gezondere medewerkers. Als zorgmedewerkers, managers en bestuur binnen een zorgorganisatie met elkaar in dialoog gaan over de gezondheid van medewerkers dan neemt het verzuim af en is het gedrag van medewerkers gezonder en veiliger.

Dr.Babette Bronkhorst deed jaren onderzoek naar de gezondheid van zorgmedewerkers. In april promoveerde zij op dit onderwerp. Zij testte haar aanpak in de zorg en vertelt op 18 september tijdens de 12e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg over de hoopgevende resultaten uit de praktijk van de zorg. Daarnaast vertelt zorgorganisatie Ipse de Bruggen wat hun ervaringen met de aanpak zijn. Laat u inspireren door;

Drs. Anouk ten Arve, Programmamanager, Stichting IZZ
Dr.Babette Bronkhorst, Projectmanager Gezond Werken in de Zorg, Stichting IZZ
Bianca Küchler, Zorgmanager, Ipse de Bruggen

HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Neem deel met 3 personen voor slechts  € 245,-  , vol = vol!

Datum: dinsdag 18 september 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 – Den Bosch

Bekijk het volledige programma op www.hrmindezorg.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN