Call for papers

De 17 editie van HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.

De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst!

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen. Kansen om van de zorg dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om goed te kijken naar wat er al wel goed gaat. En ook waar we mee moeten stoppen.
Welke instrumenten heeft de HR-manager nu ter beschikking om de zorg uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst?

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen. Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

In dialoog over:

  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap
  • ……

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heb je suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de zorgsector, maar zie je raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 15 mei een suggestie in.

Alle voorstellen worden op inhoud en samenhang met de thema’s beoordeeld. Uiterlijk 6 juni hoor je of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat je dan dinsdag 19 september de hele dag beschikbaar bent. De parallelle praktijkcases duren 30-40 minuten.

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het onderstaande formulier worden gehonoreerd.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kun je via de ‘participantenpagina informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN