Call for papers

Heeft u een inspirerende HR praktijkcase en bent u werkzaam in de zorgsector? Stuur deze in voor 20 mei! De 13e editie van HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 17 september a.s. in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn op zoek naar een aantal aansprekende praktijkcases, die toepasbaar zijn op de zorgsector. Heeft u ervaringen buiten de zorgsector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Laat ons dan weten dat u een inhoudelijke bijdrage kunt leveren. Vul onderstaand formulier volledig in.

CKC Seminars beoordeelt alle voorstellen op inhoud en samenhang met de thema’s. Uiterlijk 20 juni hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 17 september de hele dag beschikbaar bent. De praktijkcases duren 25-30 minuten. U presenteert deze praktijkcase 1x in het parallelle programma voor de duur van 25-30 minuten.

Thema 2019 ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?
Weinig andere sectoren zijn de afgelopen jaren met zoveel veranderingen geconfronteerd als de gezondheidszorg. Voortschrijdende vergrijzing, de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag en de te verwachten schaarste aan verpleegkundig en verzorgend personeel vragen om grote wendbaarheid van zorgorganisaties. Ook op weg naar 2020 zal het tempo van vernieuwing hoog blijven. De opkomst van mobiele devices, big data, de veranderende positie van de patiënt, de digitalisering en robotisering, ontwikkeling van ziekenhuizen tot kennis- en interventiecentra… Het zijn allemaal ontwikkelingen die grote impact zullen hebben op de zorgsector. Het vraagt keuzes en continue aanpassingen.

Hoe creëren we verandering en beweging binnen de keten? Welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen? Een van die veranderingen die omarmd moeten worden is hoe werk wordt georganiseerd. Samen (regionaal) invulling geven aan het ANDERS organiseren in de Zorg. Hoe geeft HR sturing aan deze organisatieontwikkeling en cultuurverandering in de praktijk? Is HR klaar voor het jaar 2020?

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het bijgevoegde formulier worden gehonoreerd.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de participantenpagina informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden
  • ORGANISATIEGEGEVENS


  • PERSOONSGEGEVENS


  • CALL FOR PAPERS

€ 50,- KORTING!

Ontvang als eerste informatie over het congres HRM in de Zorg en onze kortingacties.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor €50,- korting op deelname aan HRM in de Zorg 2019!

AANMELDEN