Participanten 2020

De volgende participanten maakten HRM in de Zorg mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Linda Wouters via +31(0)40-2146203, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

IJK - www.ijk.nl
IJK helpt organiaties in de publieke sector bij de (HR-)bedrijfsvoering. Door de inzet van slimme software én onze specialisten ondersteunen we bij het realiseren van een efficiënte administratie, het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het creëren van de juiste management- en stuurinformatie. IJK is onderdeel van Driessen Groep en partner van AFAS.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

FWG Progressional People - www.fwg.nl
FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg, vooral bekend van trendonderzoek, het functiewaarderingssysteem en de ondersteuning van zorgorganisaties bij transities en organisatieontwikkeling.

Jobsrepublic - www.jobsrepublic.nl
Jobsrepublic helpt je bij het verleiden van zorgprofessionals op de arbeidsmarkt. Met slimme gepersonaliseerde campagnes via social media worden mensen verleid om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Beproefde methode voor vrijwel alle zorgprofielen. Jobsrepublic werkt o.a. voor ETZ, Laurens, Icare, Nieuw Unicum, De Zorggroep, Savant e.a.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN