Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Zorg 2023 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

Zorgvoorwerkgeluk.nl (initiatief van Driessen Groep) - www.zorgvoorwerkgeluk.nl/
Bij Driessen Groep maken we werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt onze familie van bedrijven bij alle mogelijke HR-uitdagingen. Voor de sector zorg & welzijn hebben wij een speciale missie. Wij willen de hoge werkdruk veranderen in werkgeluk. Want de mensen die ons gezond en gelukkig houden, verdienen zelf ook werkgeluk. Op www.zorgvoorwerkgeluk.nl inspireren we HRM'ers en bestuurders om aan de slag te gaan met werkgeluk in hun zorgorganisatie.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn - www.pfzw.nl/kengetallen
PFZW biedt een betaalbaar, goed en toekomstbestendig pensioen aan werkgevers en hun werknemers in de sector Zorg en Welzijn. We willen bijdragen aan goed werkgeverschap, meer werkplezier en een toekomstvast pensioen- en zorgstelsel. Dat doen we door het ontwikkelen van HR-datadiensten die werkgevers ondersteunen bij hun strategische personeelsbeleid. Hiervoor bieden we verschillende trainingen en producten aan.

PGGM&CO - www.pggmenco.nl
PGGM&CO; voor en door de sector zorg en welzijn Wij geloven dat fitte werknemers de drijvende kracht zijn van een gezonde sector. Dat betekent voldoende aandacht voor je eigen mentale, fysiek en financiële fitheid. Want of je nu zorg geeft op je werk of in je eigen omgeving: je kunt een ander pas écht goed helpen als je goed voor jezelf zorgt.

Zorgwerk - www.zorgwerk.nl
De zorg kent geen kantoortijden, zij draait 24/7 door. Bij Zorgwerk zetten we alles op alles om zorginstellingen te helpen bij het inzetten van de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment. Door de combinatie van onze bevlogen professionals én onze slimme software krijgt u grip op uw rooster, de financiën en de kwaliteit. Zo zorgen we samen dat de zorg beter werkt. Ontdek ook de voordelen van onze API-koppeling met uw eigen roostersysteem tijdens het jaarcongres.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN