Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Zorg 2022 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

IJK - www.ijk.nl
IJK helpt organisaties in de publieke sector bij de (HR-)bedrijfsvoering. Door de inzet van slimme software én onze specialisten ondersteunen we bij het realiseren van een efficiënte administratie, het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het creëren van de juiste management- en stuurinformatie. IJK is onderdeel van Driessen Groep en partner van AFAS.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Educared - www.educared.nl/
Educared is er speciaal voor zorgorganisaties in de care. Met elkaar ontwikkelen we oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften en uitdagingen die spelen in de dagelijkse zorgpraktijk. Met als resultaat dat medewerkers op een laagdrempelige, praktische en efficiënte wijze leren óp de werkplek, met als neveneffect dat leren beheersbaar blijft voor de organisatie. Educared ontwikkelt op maat leeroplossingen, faciliteert en stimuleert leren en ontwikkelen met leerplatform (LMS/LXP) Buddie en leidt medewerkers in de zorg op met erkende zorgopleidingen.

FWG Progressional People - www.fwg.nl
FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg, vooral bekend van trendonderzoek, het functiewaarderingssysteem en de ondersteuning van zorgorganisaties bij transities en organisatieontwikkeling.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn - www.pfzw.nl/kengetallen
PFZW biedt een betaalbaar, goed en toekomstbestendig pensioen aan werkgevers en hun werknemers in de sector Zorg en Welzijn. We willen bijdragen aan goed werkgeverschap, meer werkplezier en een toekomstvast pensioen- en zorgstelsel. Dat doen we door het ontwikkelen van HR-datadiensten die werkgevers ondersteunen bij hun strategische personeelsbeleid. Hiervoor bieden we verschillende trainingen en producten aan.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN