Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Zorg 2023 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

Driessen Groep - www.driessengroep.nl/
Bij Driessen Groep maken we werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt onze familie van bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen in het domein van mens en werk. Wij zijn er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken. Zo zorgen wij al bijna 30 jaar voor de mensen die iedere dag zorgen voor onze maatschappij.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn - www.pfzw.nl/kengetallen
PFZW biedt een betaalbaar, goed en toekomstbestendig pensioen aan werkgevers en hun werknemers in de sector Zorg en Welzijn. We willen bijdragen aan goed werkgeverschap, meer werkplezier en een toekomstvast pensioen- en zorgstelsel. Dat doen we door het ontwikkelen van HR-datadiensten die werkgevers ondersteunen bij hun strategische personeelsbeleid. Hiervoor bieden we verschillende trainingen en producten aan.

PGGM&CO - www.pggmenco.nl
PGGM&CO; voor en door de sector zorg en welzijn Wij geloven dat fitte werknemers de drijvende kracht zijn van een gezonde sector. Dat betekent voldoende aandacht voor je eigen mentale, fysiek en financiële fitheid. Want of je nu zorg geeft op je werk of in je eigen omgeving: je kunt een ander pas écht goed helpen als je goed voor jezelf zorgt.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN