Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Zorg 2021 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Enya Strijbosch via +31(0)40-2146202, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

IJK - www.ijk.nl
IJK helpt organisaties in de publieke sector bij de (HR-)bedrijfsvoering. Door de inzet van slimme software én onze specialisten ondersteunen we bij het realiseren van een efficiënte administratie, het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het creëren van de juiste management- en stuurinformatie. IJK is onderdeel van Driessen Groep en partner van AFAS.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

FWG Progressional People - www.fwg.nl
FWG Progressional People is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg, vooral bekend van trendonderzoek, het functiewaarderingssysteem en de ondersteuning van zorgorganisaties bij transities en organisatieontwikkeling.

Jobsrepublic - www.jobsrepublic.nl
Jobsrepublic helpt je bij het verleiden van zorgprofessionals op de arbeidsmarkt. Met slimme gepersonaliseerde campagnes via social media worden mensen verleid om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Beproefde methode voor vrijwel alle zorgprofielen. Jobsrepublic werkt o.a. voor ETZ, Laurens, Icare, Nieuw Unicum, De Zorggroep, Savant e.a.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn - www.pfzw.nl/kengetallen
PFZW biedt een betaalbaar, goed en toekomstbestendig pensioen aan werkgevers en hun werknemers in de sector Zorg en Welzijn. We willen bijdragen aan goed werkgeverschap, meer werkplezier en een toekomstvast pensioen- en zorgstelsel. Dat doen we door het ontwikkelen van HR-datadiensten die werkgevers ondersteunen bij hun strategische personeelsbeleid. Hiervoor bieden we verschillende trainingen en producten aan.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

MVO Partner

Emma at Work - www.emma-at-work.nl
Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. We dichten de kloof tussen deze jongeren en de maatschappij. Hoe? Met onze GAP Track focussen we op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar, en samen met partner netwerk GAP200 zorgen we ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt.

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN