Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Zorg 2024 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

Pensioenfonds Zorg en Welzijn - www.pfzw.nl/kengetallen
www.pfzw.nl
PFZW biedt een betaalbaar, goed en toekomstbestendig pensioen aan werkgevers en hun werknemers in de sector Zorg & Welzijn. We willen bijdragen aan goed werkgeverschap, meer werkplezier en een toekomstvast pensioen- en zorgstelsel. Met PFZW Datadiensten bieden we verschillende producten en diensten aan om werkgevers te ondersteunen bij hun strategisch HR-beleid.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele zorgorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Carevisie - www.carevisie.nl
Carevisie is opgericht om verpleegkundigen en verzorgenden (IG) uit Suriname en Ambon, die in Nederland willen werken, te ondersteunen in de lastige stap van het werken in een ander land en alles wat daarbij komt kijken. Naast alle vereiste vergunningen zorgen wij er voor dat medewerkers zich “thuis voelen” en dat alle randvoorwaarden van een goed bestaansrecht zijn geborgd. Zo hebben de medewerkers de meeste toegevoegde waarde voor zorginstellingen.

Zorgvoorwerkgeluk.nl - www.zorgvoorwerkgeluk.nl
De sector die Nederland gezond houdt, kampt met een ongezond hoge werkdruk en uitstroom. Dat willen wij veranderen! Zorgvoorwerkgeluk.nl (een initiatief van Driessen Groep) zet zich in om samen met zorg- en welzijnsorganisaties het werkgeluk in de zorg terug te brengen. Op zorgvoorwerkgeluk.nl vind je praktische tips, oplossingsrichtingen en verrassende verhalen rondom de belangrijkste HR-uitdagingen in de zorgsector. Laat je inspireren op weg naar meer werkgeluk.

Zorgwerk - www.zorgwerk.nl
De zorg kent geen kantoortijden, zij draait 24/7 door. Bij Zorgwerk zetten we alles op alles om zorginstellingen te helpen bij het inzetten van de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment. Door de combinatie van onze bevlogen professionals én onze slimme software krijgt u grip op uw rooster, de financiën en de kwaliteit. Zo zorgen we samen dat de zorg beter werkt. Ontdek ook de voordelen van onze API-koppeling met uw eigen roostersysteem tijdens het jaarcongres.

Sponsoren

Exposanten

Met medewerking van

Communicatie partners