Aanmelden

De 15e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 21 september 2021 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

En wie jarig is trakteert! Elke deelnemende organisatie van het jaarcongres HRM in de Zorg ontvangen GRATIS het boek ‘Zet de patiënt op 2, zorg voor anderen begint bij jezelf’, geschreven door dagvoorzitter Arjen Banach en Niek van den Adel.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting  registreren en betalen slechts € 172,50,-.

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- (excl. BTW) per persoon. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontmoeten, maar als het door overmacht niet kan, ligt er al een back-up plan klaar. Lees hier meer over de doorganggarantie.

Na ontvangst van de factuur dient je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN