Aanmelden

Tot op heden zal het jaarcongres HRM in de Zorg in fysieke vorm doorgang vinden op dinsdag 22 september in congrescentrum 1931. Aangezien we uw gezondheid belangrijk vinden, volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM: we treffen de noodzakelijke maatregelen rondom hygiëne, 1,5 meter afstand en looproutes. Onder algemene informatie vindt u alvast meer details over het corona protocol. U zult t.z.t. geïnformeerd worden over de details.
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, kunt u kosteloos een collega in uw plaats laten deelnemen. Neem dan even contact met ons op. 

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Indien u zich inschrijft vóór 1 juni 2020 maakt u gebruik van de vroegboekkorting!
U ontvangt € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien kunt u twee collega’s gratis meenemen!
Bent u niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon.

Cluster korting
Interesse om met de cluster (vanaf 8 personen) HRM of uw bestuur in te schrijven voor het congres? Neem dan contact met ons op voor de kortingstarieven.

Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen.
Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Eva Verhappen via 040-2146202 of eva@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN