Aanmelden

De 18e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 24 september 2024 in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Schrijf je in voor 13 mei 2024 en ontvang €100,- vroegboekkorting.

Na 13 mei bedraagt de deelnameprijs € 395,- non-profit excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-.

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon. Per organisatie mag er één persoon inschrijven, wil je als profit organisatie met meerdere personen naar het congres komen, neem dan contact met ons op. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw non-profit organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na de inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op via 040-2146200 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN