Thema 2023

De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst!

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen. Kansen om van de zorg dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om goed te kijken naar wat er al wel goed gaat. En ook waar we mee moeten stoppen.
Welke instrumenten heeft de HR-manager nu ter beschikking om de zorg uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst?

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen. Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

In dialoog over:

  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap
  • ……

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende thema’s, praktijkverhalen en sprekers die jullie op het programma van HRM in de Zorg willen zien. Deel jouw ideeën, suggesties of tips! 

HRM in de Zorg is al 17 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Heeft u een inspirerende HR praktijkcase en bent u werkzaam in de zorgsector? Dien dan voor 15 mei uw verhaal in!

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN