Terugblik 13e editie jaarcongres HRM in de Zorg

Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?
Over 3 centimeter zorg en baanbrekers, over Pino & Fatima, over vertrouwen en samenwerking, over ondernemen met lef en koers, over Purpose en gamification in de zorg, over onze top 3 talenten en over een verbintenis van hart tot hart. Kortom: een oproep om zorg en aandacht voor elkaar te hebben, vertrouwen te geven en samen te realiseren wat van waarde is. Ben jij al aan je #fucketlist begonnen? Bekijk hier onze sfeerimpressie.

Tijdens de 13e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg geeft dagvoorzitter Simon Douw (Baanbreker@Downsideup) handvaten met het baanbrekers canvas om op zoek te gaan naar de inzichten en mogelijkheden om vernieuwingskracht in de zetten in de eigen organisatie. Aan de hand van zijn verhaal over ‘3 centimeter zorg’ roept hij op om te denken vanuit doelmatigheid en kansen te benutten!
Keynote spreker prof.dr. Gabriël Anthonio (Bijzonder Hoogleraar en Bestuurder) inspireert met een bevlogen verhaal over waardegedreven persoonlijk leiderschap waarin Pino & Fatima zorgen voor een traan en een lach. Stop met dat wat niet werkt en ga samen realiseren wat van waarde is.
De oproep om zorg en aandacht voor elkaar te hebben, zien we terug in de film ‘Buzz on tour’, toegelicht door Ingeborg Mussche (Werk & Mantelzorg) en Nienke Hofste (Deventer Ziekenhuis). Ook Zorgmanager van het jaar Peter de Visser benadrukt dat samenwerken en kwetsbaarheid tonen nodig zijn om te transformeren. De buurtteams daar zijn het voorbeeld van radicaal integraal werken. Geen indicaties, geen tijdsregistraties. Er volgt een mooie interactie met het publiek. Hoe doe je dat dan?!
Bart Hufen presenteert Survival Island. De eerste game in de zorg als preventiemiddel voor vitaliteit, re-integratie en burn-out. Na het congres bent u tevens in de gelegenheid dit spel zelf te spelen, hoe leuk is dat?!

De 400 bevlogen HRM’ers uit de care & cure zoeken de verdieping op in de praktijkcases en workshops. In de interactieve sessies gaan we aan de slag met beeldtafels rond het onderwerp werkpleren en in gesprek met Ester Eisen, Wim Gort en Jessica Aerts-van Ostaijen over hoe je werk met mantelzorg kan combineren.

Ook CKC Seminars kijkt vol trots terug op deze geslaagde editie. De prachtige muziek van fingerstyle gistarist Mart Hillen van CultuurWerkt! zorgde tijdens de pauzes en middagopening voor de gebruikelijke #kennismetbeleving !

Sfeerimpressie 2019
Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Of heb je deze editie van het congres gemist en wil je toch graag een indruk krijgen? Je vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van HRM in de Zorg 2019:

Save the date: dinsdag 22 september 2020

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het congres HRM in de Zorg. Het team dankt alle sprekers, hoofdsponsor IJK, partners, media en congrescentrum 1931 voor de medewerking. Heb je suggesties, ideeën of feedback om de kwaliteit te verbeteren? Laat het ons weten!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN