Sterk in je Werk binnen het St. Antonius Ziekenhuis: samen zorgen voor kwaliteit van werken

Samen zorgen voor kwaliteit van werken

Medewerkers Vitaal, bekwaam en gemotiveerd houden, nu en in de toekomst. Dat is het doel van Sterk in je Werk binnen het St. Antonius Ziekenhuis. ‘Samen zorgen voor kwaliteit van leven’ betekent dat we ook ‘samen zorgen voor kwaliteit van werken’. Hoe realiseer je dat in een zorgorganisatie waar de werkdruk hoog is? En de ontwikkelingen zowel binnen als buiten het ziekenhuis elkaar in rap tempo opvolgen? Judith deelt graag haar ervaringen die zij heeft opgedaan met ‘Sterk in je Werk’. Hoe het gelukt is om binnen deze dynamische en complexe omgeving duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten, met aandacht voor draagkracht van de Raad van Bestuur.

Judith Winkel, Adviseur Sterk in je Werk St. Antonius Ziekenhuis en coach & consultant HealthCheck Company

Over Judith Winkel
Begin 2015 is Judith Winkel gestart met het project ‘Sterk in je Werk’ binnen het St. Antonius Ziekenhuis. Hiermee maakte zij de overstap van recruiter naar de rol van adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Dit sloot volledig aan bij het pad dat zij was ingeslagen; namelijk willen bijdragen om mensen in hun kracht te zetten. De opleiding tot ‘Holistisch life coach’ en ‘intuïtief coachen’ die zij tegelijkertijd volgden vormden hier een mooie aanvulling op. De kennis vaardigheden die zij daar heeft opgedaan gebruikt zij nu veelvuldig om het project nog steeds met succes verder vorm te geven.

Over HRM in de Zorg
HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Neem deel met 3 personen voor slechts  € 245,-  , vol = vol!

Datum: dinsdag 18 september 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 – Den Bosch

Bekijk het volledige programma op www.hrmindezorg.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN