Reinier de Graaf ziekenhuis vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit van medewerkers

Hoe je met een digitale en persoonlijke scan en advies op maat hèt verschil kan maken

De kern van goede zorg leveren, is om ervoor te zorgen dat medewerkers goed in hun vel zitten’, aldus Carina Hilders, directievoorzitter van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Reinier de Graaf wil haar medewerkers graag optimaal ondersteunen, inspireren en activeren op het gebied van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid.

Hiervoor hebben wij een unieke tool op maat ontwikkeld waarmee medewerkers direct op een positieve wijze inzicht krijgen in hun huidige leefstijl en daarnaast geactiveerd worden tot een leefstijl die leidt naar meer energie, plezier en geluk. De resultaten en reacties zijn verbazingwekkend! Geluk werkt!

Laat je tijdens de 12e editie van HRM in de Zorg op dinsdag 18 september in Den Bosch inspireren door de sprekers:

Wendy Grouve
Mensen gelukkig maken. Het zit al van jongs af aan in Wendy’s bloed. Haar achtergrond als projectleider bij een groot onderzoeksbureau in combinatie met onuitputtelijke passie voor positieve psychologie (gelukskunde) en gezondheidswetenschappen, heeft Wendy zich tot doel gesteld om zoveel mogelijk medewerkers gezonder en vooral gelukkiger te maken. Dit doet zij middels haar gelukshandboek op maat: Tijd voor Mij. Maar ook middels een uitgekiende online quickscan die speciaal op maat gemaakt wordt voor haar zakelijke klanten.

Rick Bor
Door een vader die leraar lichamelijke opvoeding was, heeft Rick het bewegen en sporten met de paplepel meegekregen. De opleiding bewegingstechnologie heeft de basis gelegd om binnen het ziekenhuis met heel veel enthousiasme medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Dit is voor het vitaliteitsprogramma Vitaal@Reinier enorm goed gelukt. De grootste uitdaging vindt Rick om juist die medewerkers te bereiken die nog niet bezig zijn om gezond en vitaal te leven. Hier haal je als organisatie (en medewerker) de echte winst.

Sylvia Boer
Met plezier en vanuit je kracht werken, daar gaat het voor Sylvia om. Met een achtergrond in sociale – en organsiatiepsychologie staat voor haar de mens centraal. Als het goed gaat met medewerkers draait je organisatie als vanzelf. Dat is voor haar ook de insteek geweest om het vitaliteitsprogramma Vitaal@Reinier op te zetten. Met dit programma motiveren en enthousiasmeren wij medewerkers om zelf aan de slag te gaan met hun gezondheid en vitaliteit.

HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Neem deel met 3 personen voor slechts  € 245,-  , vol = vol!

Datum: dinsdag 18 september 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 – Den Bosch

Bekijk het volledige programma op www.hrmindezorg.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN