Iedereen maatwerk! In gesprek met zorgmanager van het jaar Gertrude van den Brink

Iedereen maatwerk!
“Nederland verandert, de zorg verandert mee”, met die slogan presenteerde de regering de veranderingen die in de zorg per 1 januari 2015 werden doorgevoerd. Waar staan we nu? En wat vragen we van mensen die in de zorg werken? “Kom tot regionale, domeinoverstijgende, integrale (en dus betere) oplossingen, lever maatwerk voor elke cliënt/patiënt, doe dit vanuit een waardegedreven, zelforganiserende houding en benut technologie.”

Vanuit de praktijk van onder meer zorgorganisatie Middin verkennen wij deze hedendaagse opgaven. Tijdens de 12e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 18.9 neemt keynote spreker Gertrude van den Brink – Bestuursvoorzitter Middin – u mee in deze zoektocht naar ‘iedereen maatwerk’

Gertrude van den Brink is bestuursvoorzitter bij Middin. Daarnaast is Gertrude bestuurslid bij Vereniging Gehandicapten Nederland (VGN) met als aandachtgebieden Wet langdurige zorg en Forensische zorg. Zij maakt zich sterk om de zorg regelarmer en persoonsvolgender te maken. Daarnaast vraagt zij aandacht voor de inzet van expertise uit de gehandicaptenzorg in de strafrechtketen. Ook is ze lid van het Schakelteam personen met verward gedrag en zet ze zich vanuit die rol in voor het groeiende aantal mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel, die zich staande moeten houden in een steeds complexer wordende samenleving. Onlangs is Gertrude verkozen tot zorgmanager van het jaar 2018.

HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Neem deel met 3 personen voor slechts  € 245,-  , vol = vol!

Datum: dinsdag 18 september 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 – Den Bosch

Bekijk het volledige programma op www.hrmindezorg.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN