Veerkracht op de werkvloer: je brein of je leven!

Keynote spreker Elke Geraerts prikkelt jou met haar lezing over ‘Veerkracht op de werkvloer: je brein of je leven!’

Elke Geraerts is gepassioneerd door het brein. Als neuropsychologe bestudeert ze hoe wij ons brein steeds meer verwaarlozen en daardoor veel vatbaarder worden voor mentale problemen. Maar er is een oplossing: je kan je brein trainen!

Keynote spreker Elke Geraerts prikkelt jou tijdens HRM in de Zorg om je brein terug in een fitte conditie te brengen. En ze staat stil bij de gevolgen voor de zorg anno 2018.

Vanuit haar ervaring als managing partner bij Better Minds at Work deelt ze haar inzichten en inspireert ze hoe jij een dynamische vibe in je organisatie kan creëren, die leidt tot daadkrachtigere en meer bevlogen medewerkers. Bovendien stuurt ze je met een extra portie lef terug naar de werkvloer, om ook echt zelf aan de slag te gaan.

Elke Geraerts is Doctor in de Psychologie, Management Partner bij Better Minds at work en auteur van de bestsellers ‘Mentaal Kapitaal’ en ‘Het Nieuwe Mentaal’.

HRM in de Zorg is, al 12 jaar, een inspirerend platform voor en door de changemakers van vandaag. Ben jij erbij op dinsdag 18 september in congrescentrum 1931 in s’-Hertogenbosch?

Schrijf nu in neem met 3 personen deel voor € 245,-

OVERZICHT NIEUWS