Call for papers HRM in de Zorg 2023 geopend

De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst!

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen. Kansen om van de zorg dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om goed te kijken naar wat er al wel goed gaat. En ook waar we mee moeten stoppen.
Welke instrumenten heeft de HR-manager nu ter beschikking om de zorg uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst?

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen. Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

In dialoog over:

  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap
  • ……

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heb je suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de zorgsector, maar zie je raakvlakken binnen het themaBekijk de voorwaarden en dien vóór 15 mei een suggestie in.

Interesse om het congres als deelnemer te bezoeken? Meld je aan voor 15 mei en ontvang €100,- vroegboekkorting!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN