Allard Droste over 'Semco in de Polder': vertrouwen, loslaten en durf!

Semco in de polder: vertrouwen, loslaten en durf!

Na 10 jaar te hebben gewerkt voor een groot concern is Allard Droste in 2007, als eigenaar, ingestapt in het metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Hier heeft hij een grote cultuuromslag gerealiseerd, van hiërarchisch naar samensturend. Van directief naar organisch. Een bedrijf zonder afdelingen, managers, functioneringsgesprekken of autorisatieschema. Iedereen mag en kan alles. Een omslag van een algemene toeleverancier naar een projectorganisatie voor de gevelbouw. Van 2,5 naar 15 miljoen omzet. Van een ziekteverzuim van rond de 7% naar de 2%.

Op een zeer interactieve wijze laat Allard Droste, tijdens HRM in de Zorg,  in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Met vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we denken. Weg met de vaste structuur. Volg de droom. Richt het in zoals je zelf ook het liefst zou werken. Hierdoor gaat plezier en effectiviteit hand in hand en kunnen alle medewerkers weer mede-ondernemers worden.

Allard Drost is keynote spreker op de 12e editie van HRM in de Zorg
Allard is Professioneel dromer en Ondernemer en Bestseller Auteur van het boek ‘Semco in de Polder’.  Hij heeft afgelopen juli een geweldig eerste bedrag mogen overhandigen aan Make-a-Wish. Namens alle lezers van Semco in de Polder (per boek draagt de lezer euro 2,50 bij aan Make-a-Wish).

Deze keynote lezing wordt aangeboden door Hoofdsponsor IJK.

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 18 september in congrescentrum 1931 Den Bosch. Het congres HRM in de Zorg is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn.

Meld tijdig aan, vol = vol!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN