De 5 best practices 2018 voor meer werkplezier in de zorg op HRM in de Zorg 18.9.2018

De jury van de Nationale HR Zorg Award heeft vijf zorgorganisaties genomineerd: St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Amsterdam UMC, locatie AMC, ziekenhuis Nij Smellinghe, Pluryn en ziekenhuis Gelderse Vallei. Uit 52 inzendingen werden de projecten van deze vijf organisaties gekozen vanwege hun bijzondere bijdrage aan werkplezier in de zorg.

De genomineerde projecten bevatten onder meer een mooi uitgewerkt visietraject met grote betrokkenheid van medewerkers, een ambassadeursproject waarbij medewerkers een platform krijgen om alle mooie facetten van hun werk te delen en een tweejarig omscholingsproject voor zij-instromers. De vakjury, onder voorzitterschap van Greet Prins (Philadelphia), bestond dit jaar verder uit Hester Vermeulen (Radboud Universiteit), Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lonneke de Laat (Cello Zorg) en Elise Merlijn (FNV). De jury beoordeelde de inzendingen op hun bijdrage aan werkplezier, de mate van innovatie, creativiteit en duurzaamheid. De kwaliteit van de inzendingen was hoog.

Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteren de vijf finalisten voor de Nationale HR Zorg Award hun succesvolle, innovatieve project voor meer werkplezier. In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Hoe boeien en binden zorgorganisaties goede medewerkers?

Tijdens de 12e editie van HRM in de Zorg, op dinsdag 18.9 in Den Bosch, onderzoeken we op interactieve wijze of de ideeën ook voor uw organisatie toepasbaar zijn. Laat u inspireren door:
Sabine Uitslag, Zorgbestuurder en Chief Inspiration Officer werkplezier in de zorg
De Finalisten van de HR Zorg Award 2018

Deze sessie wordt aangeboden door Partner 
Sessie A2 vindt plaats van 11.05-11.35 uur.
Bekijk hier het volledige programma.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN