Werkplekleren bij Zorginstelling Laurens: Inspireren, faciliteren en motiveren van medewerkers

Praktijkcase Zorginstelling Laurens: Leren & Ontwikkelen

Zorginstelling Laurens heeft Leren & Ontwikkelen als strategisch doel verankerd in haar organisatie. De Laurens Academie speelt een belangrijke rol in het verbinden van de strategie naar de werkpraktijk. Dat doet zij vanuit 3 pijlers: sociaal (en online) leren, werkplekleren en waarderend leren. CSS Breda en Laurens werken intensief samen. In verschillende projecten, waaronder het implementeren van de nieuwe visie, worden diverse werkvormen van werkplekleren ingezet om deelnemers te inspireren, faciliteren en motiveren zich te ontwikkelen.

Laurens en CSS delen hun visie en ervaringen en tijdens deze interactieve workshop met leertechnologie word je geïnspireerd en gemotiveerd om leren en ontwikkelen te faciliteren door werkplekleren. Ervaar zelf de aansprekende en praktijkgerichte werkvorm Beeldend Trainen.

Ga in dialoog met de sprekers:

  • Saskia Heniger, Senior Opleidingsadviseur, Zorginstelling Laurens Rotterdam
  • Rens van den Berg, Co Owner, CSS Breda

Bekijk hier de video die tijdens het congres is gemaakt door CSS Breda!

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

 

 

 

FILM > doorlinken https://www.werkplekleren.nl/hgg-gemeentewaalwijk/

Bekijk hier de video die tijdens het congres HRM in de Overheid is gemaakt door CSS Breda!

OVERZICHT NIEUWS