Werkgeluk bevorderen is meer dan het creëren van beleving

Wij zien dat bij steeds meer organisaties het thema werkgeluk op de agenda staat. Deze organisaties beseffen dat werkgeluk integreren in je organisatie niet zweverig of abstract is, maar een directe bijdrage levert bij het behalen van je organisatiedoelstellingen. Onderzoek na onderzoek toont aan dat (werk)gelukkige medewerkers creatiever zijn, efficiënter kunnen werken en veel productiever zijn. Het maakt werken, waar je toch een groot deel van je tijd doorbrengt, ook gewoon een stuk leuker. Zo zullen er met meer werkgeluk betere prestaties tot stand worden gebracht en breng je ‘flow’ in je organisatie.

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw medewerkers werkgelukkig zijn? Is de ervaring van zowel klanten als medewerkers van invloed op werkgeluk? Mirthe Best en Bart de Koning nemen je mee in de reis die IJK heeft afgelegd in de zoektocht naar werkgeluk in praktijkcase A4. Werkgeluk heeft een prominente rol bij IJK en met een 8,5 op medewerkerstevredenheid zit er duidelijk iets goed. Zij delen met veel plezier hun ervaringen en geleerde lessen.

Bekijk hier de video omschrijving van deze sessie:

Praktijkcase A4 vindt plaats van 10.55 tot 11.35 voor groep 1, en van 12.10 tot 12.50 voor groep 2. Bekijk hier het volledige programma.

Bart de Koning en Mirthe Best zijn beiden werkzaam bij IJK. IJK helpt organisaties in de publieke sector bij de (HR-)bedrijfsvoering. Door de inzet van slimme software én onze specialisten ondersteunen we bij het realiseren van een efficiënte administratie, het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het creëren van de juiste management- en stuurinformatie. IJK is onderdeel van Driessen Groep en partner van AFAS.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
Schrijf je in vóór 15 juli en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN