Wat hebben medewerkers nodig in tijden van verandering?

In de afgelopen 1,5 jaar hebben zorgorganisaties voor veel en grote uitdagingen gestaan. We hebben uitersten gezien van hoe organisaties omgaan met snelle veranderingen. Hoe reageren medewerkers daarop en hoe hebben zij de organisatie waar ze werken ervaren? Maar misschien wel belangrijker… wat kunnen we van de afgelopen crisis leren en meenemen naar veranderingen in de toekomst? In deze actieve workshop willen wij onze inzichten – verkregen vanuit onderzoek onder medewerkers binnen zorgorganisaties – met jullie delen én zijn we benieuwd naar jullie ervaringen.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Effectory en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN