Voor(oor)delen over buitenlandse vakkrachten - oplossing voor de tekorten in de zorg!

Tekort aan personeel is aan de orde van de dag met grote impact op de continuïteit van zorg en bedrijfsvoering. Wij laten een zorginstelling en een buitenlandse verpleegkundige vertellen over de voor(oor)delen die zij (hebben) ervaren. Vanuit verschillende perspectieven delen wij de lessons learned en succesfactoren voor instroom en behoud van personeel. Dit geeft u praktische handvatten over inzet van buitenlandse vakkrachten voor de gezondheidszorg.

Deze praktijkgerichte workshop wordt aangeboden door Tempo-Team Medisch en vindt plaats van 11.45 – 12.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS