Verzuren of verzilveren? – Hoe stimuleer je medewerkers om regie te pakken bij verandering.

De werkdruk binnen de zorg is voor veel medewerkers een steeds groter wordend struikelblok. “Haal ik nog steeds dezelfde voldoening uit het werken in de zorg als toen ik er voor koos?” is een veelgehoorde vraag. Hoe stimuleer je als HRM-er of lijnmanager de medewerkers om op een positieve wijze regie te pakken over hun werk, zodat ze ook op een proactieve wijze omgaan met veranderingen binnen de organisatie.

In deze interactieve workshop neemt Marc Oonk jou aan de hand van ons model ‘DNA van Ontwikkeling’ en inspirerende filmfragmenten mee in jouw dagelijkse praktijk. Gegarandeerd ga je na deze korte workshop al met tools en inzichten naar huis die je morgen kunt benutten voor je organisatie en je collega’s.

Ga in gesprek met spreker Marc Oonk, Directeur bij Mensium!

Deze praktijkgerichte workshop C5  vindt plaats van 14.30-15.10 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september. Deze sessie wordt aangeboden door hoofdsponsor IJK. Bekijk hier het volledige programma.

 

Over IJK
IJK, onderdeel van Driessen Groep, helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken met software en services. Samen met IJK gaan organisaties aan de slag met procesoptimalisatie, management- en stuurinformatie en prestatieverbetering. De combinatie van onze kennis, software én de dienstverlening door onze mensen, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor wij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar. Mensium is een dochteronderneming van Driessen Groep.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN