Transformatie in de zorg vraagt om menskracht en (sociale) innovatie

Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?

Naast het vinden en behouden van goede medewerkers, is vermindering van de zorgvraag misschien wel de grootste uitdaging het komende decennium. Met de huidige crisis, vraagt het om meer dan ooit van jouw organisatie én HR om wendbaar te zijn. Een transformatie die gericht is op het vinden van creatieve oplossingen, met een grote rol voor medewerkers in het vinden van die oplossingen. Dát is het wenkende perspectief. Mensgericht Organiseren in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure vraagt om het voeren van de dialoog. Hoe kunnen we (digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur & Leiderschap.

Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit? O.l.v. dagvoorzitter Jesper Rijpma gaan we  tijdens HRM in de Zorg op dinsdag 22 september in gesprek met:

  • Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Gelre ziekenhuizen
  • Jorie Akkermans-Vorstenbosch, Directeur, Van Neynsel Ouderenzorg Den Bosch
  • Ellen Boonen, Directeur HRM, ’s Heeren Loo

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN