Total Talent Recruitment, noodzaak binnen de zorg?

Zorgorganisaties kampen met grote tekorten en een hoge werkdruk. Door vergrijzing binnen de zorgsector en de zorgvraag die steeds complexer wordt, zal dit verder toenemen. Een totaal omvattend recruitmentproces is noodzaak als één van de puzzelstukken om deze complexe situatie het hoofd te bieden. HROffice neemt jullie mee hoe dit binnen de zorg georganiseerd kan worden.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Adver-Online en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS