Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning stelt je organisatie in staat om toekomstgericht, de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Dat bereiken is een mooi, maar ook groots en ambitieus doel. Wij geloven in klein beginnen en maximaal resultaat halen. Welke kleine stappen kan je zetten die nu al resultaat opleveren, maar je ook helpen om dichter bij die stip op de horizon te komen?

Deze praktijkcase wordt aangeboden door IJK en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN