Strategische personeelsplanning binnen Zorgcampus De Peel: hoe het wel werkt.

Hoe kun je medewerkers werven en behouden?

Hoe richt je strategische personeelsplanning in met meerdere organisaties? Hoe zorg je dat SPP geen HR-feestje wordt en krijg je ook de directie en management enthousiast? Welke instrumenten en methodieken werken nu echt in de praktijk?
Allemaal vragen waar wij de afgelopen 5 jaar behoorlijk wat ervaring in hebben opgebouwd binnen Zorgcampus De Peel. Een samenwerkingsverband van 5 zorgorganisaties (VVT, Ziekenhuis, GGZ en gehandicaptenzorg) en twee opleidingsinstituten in zuidoost Brabant. Samen hebben we de krachten gebundeld om medewerkers te werven en behouden. De basis hiervoor is de gezamenlijke SPP. Zeker in de huidige tijd is samen optrekken en beleid bepalen een voorwaarde om wendbaar te blijven.

Tijdens het Jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 22 september delen wij graag onze successen en vooral onze geleerde lessen!

  • Karien Mescher, Manager HR, Savant Zorg
  • Saskia Raaijmakers, HR adviseur, GGZ Oost Brabant
  • Annemarie van den Broek, Adviseur Talent & Organisatie, Oro
  • Agnes Veenstra, Adviseur HRM, De Zorgboog

Sessie D3 vindt plaats van 15.25-16.05 voor groep 1, en van 16.40-17.20 voor groep 2. Bekijk hier het volledige Canon programma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN