Maak kennis met de wereld van hypertargeted social recruitment

Hoe verleid je zorgprofessionals op een extreem gespannen arbeidsmarkt?

Zorgpersoneel vinden lastig? Juist nú is talent bereid om over te stappen naar een andere baan. Maar hoe bereik je ze op het juiste moment? En hoe verleid je ze met precies die boodschap die de juiste snaar raakt?

Eric van Bourgonje is Recruitment innovator bij Jobsrepublic. Jobsrepublic won eeder de felbegeerde Werf& Award 2018 voor de meest impactvolle recruitment vernieuwing. Eric laat je samen met Corina Eijgelsheim, Projectleider HRD Task Force Acute AS bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, kennis maken met de wereld van hypertargeted social recruitment aan de hand van de praktijkcase van ETZ. Krijg antwoord op de vraag naar hoe je jouw doelgroep bereikt en verleidt met gepersonaliseerde campagnes.

 

De praktijkcase vindt plaats van 11.00-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september. Bekijk hier het volledige programma.

 

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN