Sluit die achterdeur: Gastvrij welkom voor nieuwe medewerkers

Het binnenhalen van nieuwe medewerkers is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat zij niet via de achterdeur vertrekken? Tijd voor actie, zodat je als HR-afdeling grip houdt op het inwerken van nieuwe medewerkers. Vaak moet je het als HR toch loslaten, zodra de handtekening is gezet. Ondersteun daarom nieuwe medewerkers én de bijhorende teams, zodat inwerken logisch en gastvrij wordt. Voor iedereen.

Maar hoe pak je dit aan en waar begin je? Aafje (> 5000 medewerkers, ouderenzorg) laat samen met Educared zien hoe je als organisatie nieuwe medewerkers een warm welkom geeft waar persoonlijke aandacht en de werkplek centraal staan.

Tijdens deze praktijkcase laat Aafje praktische interventies zien die medewerkers helpen om gedurende de eerste maanden een zachte landing te krijgen, zodat zij op eigen tempo de organisatie goed leren kennen en zich betrokken voelen. Je bent van harte welkom om te ervaren hoe je in korte tijd een gastvrij onboardingprogramma ontwikkelt voor jouw nieuwe medewerkers.

 

Marc van Harten, Directeur en Adviseur, Educared
Gabriëlle Vierhout, Communicatie- & contentspecialist, Educared
Hilde den Haan, Adviseur Mens en Ontwikkeling, Aafje

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN