Robotisering van HR-taken in de zorg

Hoewel HR in de zorg draait om menselijk handelen, ondersteunt technologie inmiddels ook deze cruciale rol. Hierdoor wordt efficiënter gewerkt en blijft er meer tijd over voor het echte mensenwerk. Zo zit het leveren van toegevoegde waarde voor mensen binnen de organisatie niet in de uitvoering van repeterende handelingen. Hoe je op een simpele manier aan de slag kunt gaan met de robotisering van jouw taken, leer je in deze break-out sessie. Vooral geschikt voor organisaties die gebruik maken van AFAS.

Hjalmar SchelBusiness consultant HR Tech, IJK

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN