Radicaal integraal werken - wat betekent dit in de praktijk?

Radicaal Integraal – Hoe dan?
In 2014 startte Incluzio als nieuwe speler in het brede sociale domein. 5 jaar later is Incluzio uitgegroeid tot een begrip, met meer dan 2600 medewerkers. Incluzio is onder andere actief in Utrecht. De buurtteams daar zijn het voorbeeld van radicaal integraal werken. Tijdens de presentatie wordt duidelijk wat dit in de praktijk betekent en hoe dit gelukt is.
Zorgmanager van het jaar, Peter de Visser, ontvangt de prijs omdat hij met het zorg- en welzijnsbedrijf een nieuwe aanpak laat zien die zich kenmerkt door nauwere verbindingen te maken tussen zorg, welzijn en andere disciplines. Vertrouwen in de professional staat bij hem voorop.
Peter de Visser zal de transformatie in het sociale domein belichten aan de hand van de Utrechtse praktijk. Ook neemt hij ons mee in de volgende stap: het opzetten van effectieve netwerken per klant. In een complexe en soms chagrijnige omgeving ziet hij genoeg kansen om de zorg beter te maken!

Over Peter de Visser
Peter de Visser is algemeen directeur van Incluzio en Zorgmanager van het jaar 2019. André Rouvoet, juryvoorzitter van de verkiezing van Zorgmanager van het jaar, omschrijft Peter als:  “een ondernemende manager die denkt in mogelijkheden en gericht is op oplossingen en resultaat. De managementstijl van Peter is enthousiasmerend en direct. In een complexe omgeving ziet hij genoeg kansen om de zorg beter te maken”. Incluzio staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Om dat te bereiken, ondersteunen zij mensen zodat zij zelf hun leven kunnen inrichten en leiden zoals zij het zelf wilen. Bekijk hier het verhaal van Incluzio.

Peter de Visser is keynote spreker tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september 2019. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN