Plenaire Dialoog - Zuurstof voor zorgprofessionals: begint bij jezelf!

Zorgprofessionals zijn het hart van je organisatie. Echter hun hartslag wordt hoger en oververmoeidheid dreigt. Om hartfalen van je organisatie te voorkomen is inzicht en actie nodig! Dit begint bij jou als HR-professional en strategisch businesspartner. Hoe organiseer je zuurstof voor jezelf en pak je de organisatie aan?

De plenaire dialoog is opgedeeld in twee delen:
• Inzicht: Het hart in balans en de rol van HR hierin. Wat zijn de valkuilen en succesfactoren die in de afgelopen 10 jaar naar boven zijn gekomen.
• In actie: in dialoog met 3 organisaties en de zaal: Wie ben je als HR-professional en strategisch business partner. Hoe organiseer je zuurstof voor jezelf? En wat zet je in om succesvol een organisatiestrategie in te voeren.

 

 

 

Anouk ten Arve, Programmamanager bij Stichting IZZ en Auteur van het managementboek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’

Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep. Bert Roelofs heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van HR-besturing in complexe en veranderende omgevingen binnen de private en publieke sector

Rianne Jasperse, Manager HRM, De Wever

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN