Op ADEM komen!

Het is druk. Hectisch. Corona. Patiënten komen binnen. Meer, nog meer. Cliënten worden ziek. Je werkt je een slag in de rondte. In beschermende kleding. Dat mondkapje. Je snakt naar adem. Lucht. Stilte. Rust. Hoe houd je dit vol? Hoe moet dit verder? Hoe kun je bijtanken als je in de zorg werkt en continu ‘aan’ staat en er voor de ander moet zijn?

Stichting Tanktheater heeft het initiatief genomen om een theatervoorstelling te maken voor zorgmedewerkers en mantelzorgers die het zwaar te verduren hebben (gehad) tijdens de coronacrisis. Tijdens de 15e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Zorg 2021 krijgen de bezoekers een live (!) sneak preview te zien van de voorstelling. In samenwerking met VieCuri wordt een korte inleiding verzorgd over dit bijzondere initiatief en samenwerking.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN