Onboarding binnen de zorg...

Middels een digitale tool (Appical) biedt Topaz al haar nieuwe collega’s een goed en volledig inwerktraject. De app zorgt voor een stevige verbondenheid bij de nieuwe collega en daarnaast zijn ze veel sneller up and running. Graag nemen Elsbeth Sanchez, Coördinator PO&O bij Topaz en Joost de Brouwer, Sales Manager bij Appical jou mee in alle afwegingen die voorbij zijn gekomen gedurende het beslissingstraject… En, hoe rol je het zo succesvol en effectief mogelijk uit…

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Appical en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN