Adviesraad

Ook deze 15e jubileum edite van het jaarcongres HRM in de Zorg bieden we een inspirerend programma met keynote sprekers, praktijkcases, workshops, ronde tafelgesprekken en interactieve sessies. Samen met de adviesraad maken we hierin een zorgvuldige afweging en zijn we op dit moment op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heb je suggesties? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 15 juni jouw verhaal hier in!

De adviesraad:

Anouk ten Arve, Programmamanager, IZZ Gezond werken in de Zorg en auteur van het boek Gezond Leiderschap “Gezond werken in de zorg hebben we grotendeels zelf in de hand.”

Ruurd Baane, Oprichter en partner van Bright & Company | People Strategy en Docent Strategische HRM vaardigheden, Universiteit Utrecht, Organisatieadviseur en Auteur, “De Human Capital & Change impact van (digitale) transformatie”

Jelle Boonstra, Directeur-bestuurder, RegioPlus “Transformatie als wenkend perspectief. Hoe kunnen we SAMEN de zorg ANDERS organiseren”

Marie-Louise Dibbets, manager Control (incl. Roosteren & Plannen) bij Stichting Philadelphia Zorg, auteur van ebook ‘Bedankt! Succesvol aanpassen aan veranderingen in 5 stappen’, lid NCD en lid Rotary “Blijf wendbaar en veerkrachtig als organisatie; met HR als sleutel!”

Eric Hisgen, Voorzitter bestuur van het ‘Huis van de Tijd’, van de Raad van Toezicht van Elver en van de Raad van Commissarissen van Zorgwerk, tevens Lid van de begeleidingscommissie evaluatie ‘Actieprogramma Werken in de Zorg’ (VWS) Vertrouw! (…maar samen werken is ook gewoon leuk…)”

Marlies Ott, Auditor Accreditatie Zorgbestuurders bij de NVZD, toezichthouder bij Zorgbalans, en Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond “Een gelijkwaardige samenwerking tussen zij-instromers en zorgprofessionals is wenselijk maar niet vanzelfsprekend.  HR effent het pad door vanuit verschillende competenties en rollen de samenwerking te organiseren.”  

Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep. Bert Roelofs heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van HR-besturing in complexe en veranderende omgevingen binnen de private en publieke sector “Het roer moet om! Hoe kan je vanuit HR bijdragen aan de transitie in de zorg? Aandacht voor Mens, Cultuur en Leiderschap”

Sabine Scheer, Programmamanager arbeidsmarktprogramma Zorgprofessionals maken de toekomst!, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) “Innovatief werkgeverschap: zorgprofessionals en zorgorganisaties blijven zich sámen ontwikkelen, creëren en innoveren naar de zorg van de toekomst!”

Drs. M.J.J. Marjon Gerts, Sectormanager zorg, cultuur & sport, CAOP “De uitdagingen waar we in de zorg voor staan, laten we ze samen aangaan!”

Jacqueline Stuurstraat, Directeur, deRotterdamseZorg, aangesloten bij de RegioRaad Regioplus, aanjager 3DPRINT toekomst van gezondheid en zorg en de transitie in de regio rijnmond, deelnemer triplehelix Rotterdam bestuurlijk platform zorg “Vitale burgers, gezondheid en toegankelijke betaalbare zorg kunnen we alleen realiseren met een gezamenlijke regionale aanpak. De groeiende zorgvraag leidt tot onoverbrugbare tekorten op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn. Een transitie is nodig en samenwerken tussen organisaties wordt dan ook steeds belangrijker. Maar hebben we wel de kennis en vaardigheden om samenwerkingsrelaties vruchtbaar te maken?” 

Bart de Koning, Commercieel Directeur, IJK “Meer tijd voor zorg: Digitaal fundament onder HR ervaring”

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?! Al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je in voor 1 juni en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien mag je een collega meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN