Medewerkers eerst!

Tommie Niessen (bekend van o.a. Tommie in de zorg) schrijft, filmt en spreekt over de zorg. Alles met één doel; de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart zetten. Werken in de zorg is mooi en daar mogen we trots op zijn. Tijdens HRM in de Zorg heeft Tommie aandacht voor de cruciale rol van HR in de zorgsector. Welke impact heeft jouw HR afdeling op medewerkers?

 

 

 

 

 

 

 

Tommie Niessen, Verpleegkundige, spreker en auteur van ‘Tommie in de Zorg’, ‘Tommie in gesprek’ en ‘Kastanjehoeve’

Tommie Niessen (Helmond, 11 juni 1991) is een Nederlandse verpleegkundige, auteur en spreker. Hij schrijft, en spreekt over de zorg. Alles met één doel: de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn in 2018 uitgekomen boek Tommie in de zorg. Waar tot nu toe al meer dan 25.000 exemplaren van zijn verkocht. In 2020 bracht Tommie zijn tweede boek uit “Tommie in gesprek” en in 2021 heeft hij zijn eerste roman “Kastanjehove” uitgebracht.

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS