Leerling in de zorg: dit moet HR weten

De toekomst van de zorg is belangrijker dan ooit. Daarom moet je goed zorgen voor alle leerlingen die werkzaam zijn in de zorg. Wat zijn hun rechten en plichten? Wat als een leerling niet functioneert, ziek wordt of zijn studie wil beëindigen? Wanneer moet je transitievergoeding betalen aan een leerling? In deze lezing vertelt Floor Plas-Velema hoe HR om moet gaan met diverse leerlingen en deelt ze alle ins & outs over de leerling in de zorg.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door XpertHR en vindt plaats van 11.45 – 12.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS