Keynote: Trots! Zorg is koploper in change, vernieuwing en innovatie.

Een moment van reflectie
Mensgericht organiseren is de weg naar modern werkgeverschap. Besturen en HR-beleid gaat over het nieuwe leiderschap, ondernemerschap en samenwerking. Hoe kunnen we blijven vooruit bewegen? Hoe houden we deze transitie vast? Hoe laten we het oude systeemdenken en los en durven we anders te kijken en anders te werken? Hoe kunnen we samenwerken over de grenzen van de eigen organisatie heen? Een proces van samen continu vooruitkijken en vooruitsturen!

Deze keynote zal plaatsvinden in de vorm van een debat, onder leiding van de dagvoorzitter tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg. Aan tafel zitten:
Roger Ruijters, Voorzitter RvB, Envida ‘aantrekkelijkste werkgever van Limburg’
Mariëlle Bartholomeus, Lid Raad van Bestuur, Rivas Zorggroep
Vivian Broex, Voorzitter Raad van Bestuur, ZorgSpectrum
Yolande van der Linden, Directeur HR, Amsterdam UMC

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN