Keynote sprekers bekend

Op dinsdag 19 september vindt de 17e editie van het congres HRM in de Zorg plaats met als thema: De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst! Meld je hier aan 

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren.

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen. Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

Inspirerende keynote visies

Dagvoorzitter – Bert Roelofs heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van HR-besturing in complexe en veranderende omgevingen binnen de private en publieke sector. Daarnaast is hij een netwerker en verbinder met communicatieve vaardigheden die weet te binden en te boeien. Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep.

Zorg zoekt breekijzer
Inspirerend leiderschap en een duidelijke visie zijn cruciaal om anders werken in de zorg tot een succes te maken. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de sector en dus ook de schatkist van HRM waarvoor goed gezorgd moet worden. Peter Langenbach, Directeur Zorginkoop, Zilveren Kruis

“Duurzame inzetbaarheid binnen zorg en welzijn? Wat werkt wel, wat werkt niet? “
Duurzame inzetbaarheid is een hot topic binnen zorg en welzijn. Annet zal interactief met de zaal 5 belangrijke lessen delen en onder de deelnemers 1-3 boeken verloten over het thema duurzame inzetbaarheid. Prof. dr. Annet de Lange, Bijzonder hoogleraar duurzame inzetbaarheid, Open Universiteit, Senior onderzoeker, Berenschot, Voorzitter, NKDI en Auteur.

Rebels leiderschap, durf jij het aan?
Eline de Kok deelt aan de hand van 5 jaar onderzoek haar inzichten rondom het rebelse leiderschap van verpleegkundigen. Eline de Kok, Adviseur en Onderzoeker, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Docent, Christelijke Hogeschool Ede en Verpleegkundige, UMC Utrecht.

Plenaire dialoog – Modern werkgeverschap in de zorg: een uitdaging voor iedereen
Babet Hendriks, Directeur HR, KwadrantGroep
Prof. dr Annet de Lange, Bijzonder hoogleraar duurzame inzetbaarheid, Open Universiteit, Senior onderzoeker, Berenschot, Voorzitter, NKDI en Auteur van o.a. ‘Een leven lang inzetbaar?’
Eline de Kok, Adviseur en Onderzoeker, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), Docent, Christelijke Hogeschool Ede en Verpleegkundige, UMC Utrecht
Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep

Save the date: 19 september 2023! Je betaalt slechts € 395,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee).

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN