Keynote: In dialoog met zorgorganisatie tanteLouise over de belangrijkste HR ontwikkelingen en uitdagingen

De coronacrisis heeft onze maatschappij geraakt. Medewerkers in de zorg zijn hard getroffen. De publieke sector is onder druk komen staan en heeft laten zien veerkrachtig te zijn. HRM zet alle zeilen bij om medewerkers juist nu (extra) te ondersteunen, maar kijkt ook vooruit. IJK doet iedere twee jaar onderzoek naar de belangrijkste HR ontwikkelingen in de zorgsector. Tijdens de keynote deelt Bart de Koning belangrijke en interessante inzichten uit het onderzoek van de HRM Barometer. De besproken thema’s toetsen we direct aan de praktijk. Jan-Kees van Wijnen, bestuurder bij zorgorganisatie tanteLouise, vertelt hoe zijn organisatie om gaat met de ontwikkelingen en grootste uitdagingen. Abstract, praktisch en inspirerend!

Deze speciale editie van de HRM Barometer geeft inzicht in de staat van HRM in de zorgsector. Vraag deze hier gratis aan.

Deze keynote wordt aangeboden door IJK en vindt plaats van 09.45 – 10.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN