Inspiratiesessie ‘zzp’ers in de zorg en welzijn’

PGGM&CO nodigt jullie van harte uit voor de inspiratiesessie met als thema “zzp’ers in de sector Zorg en Welzijn”. Een heel actueel thema waarover in de sector en de media momenteel veel discussie wordt gevoerd.
We gaan in gesprek met de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg en een zorgorganisatie die de inzet van zzp’ers omarmt heeft. Welke ervaringen hebben zij met het inhuren van zzp’ers? Welke voor- en nadelen zien zij? Hoe zorgen zij voor een goede balans tussen de vaste, eigen medewerkers en de zzp’ers?

De volgende sprekers nemen je mee in een inspirerend verhaal tijdens de sessie Inspiratiesessie ‘zzp’ers in de zorg en welzijn’

  • Jan Jaap Ensing, Directeur Mens en Ontwikkeling, Aafje
  • Loe van Erp, Algemeen directeur, SoloPartners
  • Anouk ten Arve, Lead programma manager onderzoek, PGGM&CO en Auteur van het managementboek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-.
Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN