Innovatie in de zorg: wens of noodzaak?

Na de keynote praten Jan-Kees van Wijnen en Bart de Koning graag met u verder over het thema innovatie in de zorg. Bestaat er een relatie tussen innovatie en de kwaliteit van onze zorg op lange termijn? Welke mensen zijn nodig om deze innovatie vorm te geven? En hebben we aandacht voor de juiste thema’s? In een interactief gesprek gaan we samen op zoek naar de antwoorden op deze en aanverwante vragen van deelnemers aan deze sessie.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door IJK en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS