In continue verbinding met je medewerkers

In deze interactieve workshop laat Effectory het belang zien van een goede verbinding tussen medewerkers en werkgever. In verbinding staan met je medewerkers betekent ruimte geven aan de stem van medewerkers, hier oprecht naar luisteren, én ernaar handelen. Essentieel voor duurzame en innovatieve organisaties. Maar hoe zorg je nu voor die verbinding? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich gehoord voelen en hoe benut je hun innovatieve ideeën? Deze vragen staan centraal en worden middels de inzichten uit recente Effectory onderzoeken besproken.

 

 

 

 

 

 

 

Jesse Giling, Consultant, Effectory
Jotta Schattefor, People Strategy Consultant, Effectory

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN