IJK wederom trotse hoofdsponsor 13e editie HRM in de Zorg

HRM, klaar voor de zorg van morgen
De afdeling HRM speelt een centrale rol bij de huidige uitdagingen in de zorg. Opleiding en ontwikkeling van medewerkers, het verlagen van de werkdruk, het aantrekken van personeel en dienstverlening op maat. Deze uitdagingen vragen om een vernieuwde aanpak die niet alleen tijd bespaart, maar ook leidt tot verdiepende inzichten en verbeteringen. In deze whitepaper doet IJK onderzoek naar de staat van HRM in de zorg en laten we zien hoe management- en stuurinformatie, procesoptimalisatie en prestatieverbetering bijdragen aan het succes van zorgorganisaties. Dit doen we aan de hand van onderzoek, uitgevoerd door Kantar TNS in opdracht van IJK, interviews met experts en een praktijkcase uit de zorg. Download hier de whitepaper.

IJK is hoofdsponsor van de 13e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september in Den Bosch. IJK levert ook dit jaar een inhoudelijke bijdrage aan het programma met keynote spreker Prof. dr. Gabriël Anthonio, Bijzonder Hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en Voorzitter Raad van Bestuur, Verslavingszorg Noord-Nederland. Over Waarden gedreven leiderschap. Dit betekent niet van bovenaf of onderop sturen, maar van binnen-uit. Vanuit verbinding samen een beweging maken om met elkaar als organisatie de goede kant op te gaan en de afgesproken resultaten te behalen. Hierbij is de mens zelf, de bron van inspiratie en kracht om daadwerkelijk te veranderen.

Over IJK
IJK, onderdeel van Driessen Groep, helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken met software en services. Samen met IJK gaan organisaties aan de slag met procesoptimalisatie, management- en stuurinformatie en prestatieverbetering. De combinatie van onze kennis, software én de dienstverlening door onze mensen, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor wij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 245,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

Initiatief en organisatie HRM in de Zorg: CKC Seminars

 

OVERZICHT NIEUWS