Hoe verandert technologie werk en formatie in uw organisatie?

Met de implementatie van technologie verandert het werk van uw medewerkers. Taken verdwijnen en er komen nieuwe bij. Maar welke functies veranderen precies? Om hoeveel werk gaat het? Welke nieuwe competenties hebben medewerkers nodig? Hoe verandert het de benodigde formatie? En wat levert het op? De Tech Impact scan maakt dit voor u inzichtelijk. In onze sessie vertelt het Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis welke inzichten zij met behulp van de Tech Impact Scan hebben gekregen én krijgt u 5 praktische tips over hoe u vanuit HR kunt anticiperen op de impact van technologie op werk.

Bekijk hier de video omschrijving van deze sessie:

Laat je inspireren tijdens praktijkcase A3 door Onno Verbaas, Adviseur arbeidsmarkt bij FWG Progressional People. Deze sessie vindt plaats van 10.55 tot 11.35 voor groep 1, en van 12.10 tot 12.50 voor groep 2. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS