Hoe krijg je als HR-adviseur meer invloed op het behoud van je mensen?

Van aandacht voor werving naar aandacht voor behoud…

Heeft jullie HR-afdeling het behoud van mensen hoog op de agenda staan of gaat de tijd en energie vooral uit naar het werven van nieuwe mensen? Heb je als HR-afdeling voldoende positie om teams te helpen bij hun zoektocht naar de ultieme samenwerking zodat ze én goede zorg leveren en dat ze hun werk met plezier en gezond blijven doen. Of ben je vooral bezig met individuele issues binnen een team? En kijk je te weinig naar wat die aandacht voor het individu doet met de anderen in het team?

Bij IZZ weten we na jarenlang onderzoek dat het verbeteren van je organisatieklimaat het beste werkt om je mensen gezond en inzetbaar te houden. Als mensen binnen de organisatie een goede dialoog kunnen voeren in hun team over wat ze zien, wat ze willen verbeteren of wat ze bezighoudt en daar wordt ook daadwerkelijk naar geluisterd dan zijn mensen veel eerder geneigd om voor jouw organisatie te blijven werken.

Tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september leer je in de workshop hoe jij als HR-adviseur/business partner binnen jouw organisatie het accent kunt verschuiven van werven naar behoud. En wat een teamgerichte integrale aanpak oplevert voor de organisatie en de teams.

Op dit moment doet IZZ met 28 ziekenhuizen een onderzoek op hun Spoedeisende Hulp naar de Psychosociale Arbeidsbelasting. Ruim 350 interventies en maatregelen zijn door hen ingezet. 

Praktijkcase D3 vindt plaats van 15.35-16.00 uur. In de workshop wordt duidelijk wat de meest effectieve aanpak en werkwijze is. Anouk ten Arve, Programmamanger IZZ Gezond werken in de Zorg, deelt de eerste resultaten!

Korting via Stichting IZZ: kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Via Stichting IZZ heeft u korting op de deelnameprijs en betaalt u slechts € 295,- voor 3 personen! Meld nu aan en vul op het inschrijfformulier de kortingscode in: KRTZIZZ

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN