Hoe efficiënter inrichten van werkprocessen zorgt voor meer werkgeluk

Blije medewerkers zorgen met nog meer liefde en warmte voor hun cliënten. Maar hoe creëer je energieke en gemotiveerde medewerkers? En belangrijker nog: hoe behoud je ze voor je organisatie? Je zou graag extra tijd hebben om meer aandacht te besteden aan hun wensen en voorkeuren. Dat kan nu met de nieuwste innovatie van Zorgwerk.

Ontdek hoe Aafje en Zorgwerk de handen ineensloegen om een koppeling te bouwen tussen het bestaande roostersysteem van Aafje en het Zorgwerkplatform. Niet alleen om het inzetten van flexibele krachten volledig te automatiseren, maar ook om vaste medewerkers voorrang te kunnen geven op het inplannen van diensten.

Tijdens dit interactieve vraaggesprek laten Frits van der Velden, Directeur bedrijfsvoering, Aafje en Daniël Thijssen, Service Consultant, Zorgwerk, je graag zien hoe technologie wordt ingezet om efficiënter te werken, de kwaliteit te verbeteren en continuïteit en kostenbesparingen te kunnen realiseren. Maar vooral te bereiken waar het echt om draait: betaalbare zorg met oprechte aandacht en energie.

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-.
Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN