Het personeelsdossier in de praktijk: de do’s en dont’s

Terwijl we vooruit kijken naar 2035, is het duidelijk dat het personeelsdossier een blijvende rol zal spelen in het HR-beheer van organisaties over de hele wereld. Hoewel het velen voordelen biedt, brengt het ook enkele uitdagingen met zich mee. We bespreken de essentie van een goed bijgehouden dossier, inclusief het belang van gegevensminimalisatie, nauwkeurigheid en transparantie.

We benadrukken de cruciale rol van een effectief personeelsdossier en identificeren belangrijke do’s en dont’s. Tegelijkertijd waarschuwen we voor de risico’s van overmatige gegevensverzameling, ontoereikende beveiliging en niet-naleving van privacy voorschriften.

Met praktische tips, voorbeelden en strategieën uit de praktijk willen we deelnemers aanmoedigen om effectieve HR-processen toe te passen en valkuilen te vermijden. Kortom, een efficiënt personeelsdossier is een goed georganiseerd, nauwkeurig en wettelijk compliant systeem dat de privacy van medewerkers respecteert en HR-professionals en managers in staat stelt om effectief personeelsbeheer te voeren. Samen zullen we kijken naar de toekomst van HR, waarin slimme technologieën de sleutel zijn tot succes.

Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! Bovendien mag je twee collega’s meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS