Het geheim van verleiding op de arbeidsmarkt

Vrijwel iedere zorginstelling ervaart de nadelige gevolgen van de krapte op de arbeidsmarkt. Medewerkers met hart voor de zorg staan steeds vaker onder druk, met groeiend verzuim en uitval tot gevolg. Hoe keer je voor jouw organisatie het schip? Wat is het geheim van de verleiding op de arbeidsmarkt? Ontdek in sessie A2 samen met Eric van Bourgonje hoe jouw organisatie succesvol kan zijn in werving in tijden van extreme krapte. Leer hoe je het anders aan kunt pakken. Ontdek hoe je slimmer werft, hoe je techonologie kan inzetten en hoe je afstand kunt doen van oude methoden die niet meer werken.

Eric is een recruitment tech innovator en directeur bij Jobsrepublic. Jobsrepublic heeft voor de tweede keer in drie jaar de felbegeerde Werf& Award voor Beste Recruitment Case gewonnen voor meest impactvolle recruitment vernieuwing.

Leer van Eric tijdens praktijkcase A2. Deze sessie vindt plaats van 10.55 tot 11.35 voor groep 1, en van 12.10 tot 12.50 voor groep 2. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN