Gratis webinar: Gezond leiderschap

Kennis delen en inspiratie opdoen staan centraal op het congres HRM in de Zorg op 22 september. Waarom wachten tot het congres om jouw kennis te verbreden? Op donderdag 30 juli hebben wij een webinar opgenomen over Gezond Leiderschap. Heb jij dit gemist? Geen nood, je kan het webinar hieronder terugkijken!

Tijdens een grootschalig wetenschappelijk onderzoek van IZZ samen met de Erasmus Universiteit bleek dat het organisatieklimaat de belangrijkste beïnvloedbare factor is als je de gezondheid van zorgmedewerkers wilt verbeteren. Het werken aan een gezond organisatieklimaat begint met een goed gesprek. Een dialoog binnen teams en met directie en raad van bestuur. Hoe pakken HR en bestuur samen deze uitdaging op? Hoe pakken HR en bestuur samen deze uitdaging op? Programmamanager Anouk ten Arve vertelt over de uitkomsten en gaat in gesprek met Marc Spoek over:

  1. De 5 V’s: Vertrouwen, Verbinding, Visie, Vakmanschap en Verantwoordelijkheid
  2. Karaktereigenschappen en kenmerken van bestuurder
  3. Verschillende organisatievormen en leiderschap

Sprekers
Tijdens het webinar gaan Marc Spoek en Anouk ten Arve, beiden werkzaam bij Stichting IZZ, met elkaar in gesprek gaan over gezond leiderschap. IZZ maakt zich sterk voor gezonde zorgmedewerkers en gezonde organisaties. De onderzoeken en projecten zijn erop gericht om mensen gezonder te laten werken in zorg.

Terugkijken van het webinar

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN