Gezond leiderschap in de zorg: hoe kunnen HR en bestuur samen optrekken?

Gezond leiderschap cruciaal voor gezonde zorgmedewerkers

Bestuurders in de zorg hebben buitengewoon veel invloed op gezond en veilig werken. Jarenlang wetenschappelijk onderzoek van Stichting IZZ wijst uit dat maar weinig bestuurders zich bewust zijn van deze rol en het maar al te vaak overlaten aan de HR-afdeling. Hoe pakken HR en bestuur samen deze uitdaging op? IZZ sprak onlangs 20 bestuurders in de zorg over Gezond Leiderschap. Programmamanager Anouk ten Arve vertelt over de uitkomsten en twee bestuurders schuiven vandaag aan:

  • Gita Gallé, bestuurder van het Prinses Maxima Medisch Centrum
  • Harm Wijgergangs, bestuurder van STEVIG Gehandicaptenzorg

Laten we op dinsdag 22 september tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg samen in gesprek gaan, vragen stellen en antwoorden ophalen. Over hoe HR en bestuur dialogische leiderschap kunnen oppakken en meebewegen in een continu veranderend zorglandschap!

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

 

OVERZICHT NIEUWS