Keynote spreker prof.dr. Gabriël Anthonio over Waardengedreven Leiderschap

Waarden Gedreven Leiderschap, een wenkend perspectief
Waarden gedreven leiderschap betekent niet van bovenaf of onderop sturen, maar van binnen-uit. Vanuit verbinding samen een beweging maken om met elkaar als organisatie de goede kant op te gaan en de afgesproken resultaten te behalen. Hierbij is de mens zelf, de bron van inspiratie en kracht om daadwerkelijk te veranderen. Anthonio zal ons meenemen vanuit filosofische perspectieven, werkervaring en levenslessen. Als bestuurder van een TBS Kliniek, Jeugdzorg instelling en de Ggz/Verslavingszorg, maar ook als docent en vader zal hij zijn eigen worsteling, de keuze voor kwetsbaarheid en de uitkomsten met ons delen. De deelnemers zullen met nieuwe inzichten en inspiratie morgen aan de slag kunnen gaan.

Over Gabriël Anthonio
Prof. dr. Gabriël Anthonio is Bijzonder Hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en Voorzitter Raad van Bestuur, Verslavingszorg Noord-Nederland, een GGZ/ Verslavingszorginstelling die alle drie de noordelijke provincies bestrijkt. Zijn wetenschappelijke achtergrond, praktijkervaring in de wereld van zorg, justitie en welzijn en levenservaring maken hem tot een uniek en inspirerend spreker. Hij weet het verstand, en het hart aan te spreken maar biedt ook handreikingen voor de praktijk van morgen!
Prof.dr. Gabriël Anthonio verzorgt als keynote spreker – namens hoofdsponsor IJK – de opening van het jaarcongres HRM in de Zorg.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 245,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN