Financiële voordelen voor instroom en behoud van personeel middels digitale innovatie

OAZ, dé HR specialist op het gebied van subsidies en innovaties, gaat in gesprek met een zorgprofessionals over de noodzaak van digitale innovatie bij de instroom en het behoud van personeel in de zorg en de financiële voordelen hiervan. Hoe pak je dit aan, wat zijn de valkuilen en hoe laat je het voor je werken? We bespreken hoe digitale innovatie kan bijdragen aan het optimaal benutten van de beschikbare financiële voordelen van je medewerkers. Kom en neem deel aan dit interactieve rondetafelgesprek.

 

 

 

 

 

 

 

Wendy Kloos, Zelfstandig Projectmanager, Kloos Projectmanagement
Mathieu de Man, zelfstandig Business Strategy Consultant en Manager ICT ontwikkeling, OAZ

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS