Een toekomst zonder diplomafraude in de zorg? Ja, dat bestaat.

Diplomafraude in de zorg is het afgelopen jaar meer dan verdubbeld. Met name in sectoren waar grote personeelstekorten zijn, zoals in de zorg en in de kinderopvang, komt fraude met diploma’s veel voor. Een diplomafraudeur die een infuus aanlegt bij een patiënt zonder daarvoor te zijn opgeleid, je moet er niet aan denken. Mijn diploma’s is nu, maar zeker ook in de toekomst de oplossing om diplomafraude tegen te gaan. Vraag om een uittreksel uit Mijn diploma’s. Het is een digitaal, gratis en officieel bewijs van het behaalde diploma.

Ook de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) maakt zich ernstige zorgen over de zorgverleners die onbevoegd en onbekwaam werken in de zorg. Tijdens deze workshop delen DUO en de IGJ deze zorgen met jou. DUO laat zien hoe je een digitaal uittreksel van een diploma kan controleren en de IGJ vertelt wat zij verwacht van de zorgaanbieder. Wees voorbereid op de toekomst. Kom naar de workshop.

Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! Bovendien mag je twee collega’s meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS