Early bird korting

De 15e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 21 september 2021 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Registreer voor 15 juni en profiteer van de early bird korting: betaal slechts € 245,- excl. BTW. Registeren kan via deze pagina.

15 jaar HRM in de Zorg voor & door HR, directie en lijn
Al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Ga tijdens HRM in de Zorg mee in de zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Zorg dat uw zorgorganisatie klaar is voor de arbeidsmarkt van vandaag!

Wij bieden jou:

  • Actuele HR ontwikkelingen in zorg & welzijn
  • Inspirerende keynote lezingen
  • Innovatieve praktijkcases
  • Praktijkgerichte workshops
  • Boekenstands met boeksigneersessies
  • Uitgebreide informatiemarkt met stands
  • Netwerken en co-creëren met 350 vakgenoten
  • Vóór en dóór HR, bestuur/directie en lijn werkzaam in en voor de care & cure

Call for papers
Heb je een inspirerende HR praktijkcase en ben je werkzaam in de zorgsector? Dien dan voor 17 mei jouw verhaal in, meer informatie en indienen via deze pagina.

Datum en locatie
De 15 editie van HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 21 september a.s. in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.

HRM in de Zorg is al 15 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

OVERZICHT NIEUWS